Monday, February 28, 2011

An Award!

Thank you Bouwiena from zomooizohip for giving me a "Liebster Blog" award!

Bouwiena wrote:
Dan als laatste wil ik deze award graag doorgeven aan The Little Forest, handmade.
Marieke maakt ontzettend leuke dingen met name van stof! Zij is daar erg handig in en zo vriendelijk om mij zo nu en dan eens te helpen. Handig als je zo dicht bij elkaar woont. Marieke blogt nog niet zo lang, maar er is al genoeg leuks op haar blog te vinden, neem dus vooral een kijkje!

My turn to pass on the award to three others.

1) Nynke at Hoodwinked. I love the things she makes. Beautiful colors and very original.


2)Lisette at Shade of Shadow. Just started following her and loving her stuff! Look at this gorgeous handspun wool, I'm in love.3) Kim at Kimminita. Her blog is like a very old persons house, filled with precious things and beautiful memories (she's not old though, she's young and sparkly!). She already has quite a few followers so technically she does not belong here but I'm gonna do it anyway.


So here's what you ladies should do:

De spelregels van een award:
Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!). Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig.

3 comments:

 1. Gefeliciteerd!!! En terecht hoor! Je blog is erg leuk!!! Je lavendelzakjes zijn ook erg leuk!! Ik moest wel van Sammy vragen of je nog aan zijn halsband dacht ;-) Ik heb hem gezegd dat je het erg druk hebt en dat hij niet zo jaloers op Stuiver moet zijn! Dat hij heus nog wel komt! ;-)

  ReplyDelete
 2. Ach die arme schat! Hij is er helemaal bij ingeschoten. Zeg maar tegen Sammy dat ik zijn halsband vanavond heb gemaakt en dat hij morgen op de bus gaat!!

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd, je blog is idd leuk, ik had net ook een gekregen , super!

  Fijne dag!

  ReplyDelete