Saturday, December 1, 2012

Drie swaps voor SproetVoor de Pinterest swap: een linnen schortje met een citaat van Jane Austen.

Voor de swap "Wil je dit voor mij maken?" wilde ze graag wat zelfgemaakte huismiddeltjes. Ik maakte een setje voor haar met gember-citroen body scrub, gember-citroen lippenbalsem, huidolie, (brand)wondjeszalf, zeep in een jasje en oostindische kerstinctuur.Het gevilte zeepje is gebaseerd op (oké, nagemaakt) Hoodwinkeds woonkeien.

En voor de swap "Kerstornament #2" een hanger voor in de kerstboom. Het patroon voor het gehaakte lijstje staat aan de rechterkant van m'n blog.7 comments:

 1. Wat een bofkont is ze! Prachtige spulletjes... Ik moet ook maar weer eens meedoen aan een swap ;)

  ReplyDelete
 2. Ja, het swappen schiet er hier ook een beetje bij in, maar als ik dit pakje voor Sproet zie... Leuk, die applicatie op het schortje. En je weet hoe dol ik ben op jouw natuurlijke verzorgingsmiddeltjes!! Leuk allemaal!

  ReplyDelete
 3. mooi zeg ziet er allemaal leuk uit ! vooral het schortje vind ik fantastisch!

  ReplyDelete
 4. WAUW!!! jullie stijlen passen ook prima bij elkaar, dat is helemaal tof natuurlijk. De Pinterest en Wil je dit voor mij maken zijn voor mij beiden voor herhaling vatbaar, heel leuke twist

  ReplyDelete
 5. Dank! @bobbeez: het was heel erg makkelijk om iets voor Sproet te maken. Ik vond alles op haar Pinterest borden zelf ook mooi en ik had precies de goede stoffen in huis. Ik doe zeker weer mee aan een nieuwe "wil je dit voor mij maken" swap en ik denk dat ik binnenkort ook nog een keer de Pinterest swap opzet.

  ReplyDelete
 6. Wow, wat prachtig!!! Inderdaad allebei dezelfde mooi stijl!! Fijne zondag! liefs, Nancy

  ReplyDelete
 7. Superleuke blog! Kende je nog niet maar ik ga deze zeker en vast nog volgen!

  Heb op moment een superleuke give away lopen als je interesse hebt! ;)


  www.sistermokkel.blogspot.be

  ReplyDelete