Sunday, March 4, 2012

Dutch Swappers Ontmoetingsdag 5

Op 3 maart hielden we alweer de 5e Dutch Swappers ontmoetingsdag. De Dutch Swappers zijn een leuke groep meiden en vrouwen die op swap-bot, meestal handgemaakte, spullen ruilen. Iedereen met een adres in Nederland is van harte welkom lid te worden.

Yesterday we held the 5th Swap-bot Dutch Swappers Meeting. Another fantastic day with lots of fun and beautiful handmade gifts.

Traditioneel hebben we ook deze keer het cadeautjesspel gespeeld, waarvoor iedereen 3 handgemaakte cadeautjes inleverde. Dit was de stapel cadeautjes aan het begin van het spel en jemig, wat zaten er een prachtige dingen bij!


Mijn bijdrage voor het spel waren een draadpotje, gehaakte koelkastmagneetjes en een tasje met ingrediënten en recepten om zelf cosmetica en natuurgeneesproducten te maken.

Dit is het draadpotje, nooit meer zoeken naar je draad en schaar.
De magneetjes:


En de tas met inhoud, gewonnen door Joyce van Anni-Tas:


Ik ging naar huis met een hele mooie sjaal/omslagdoek gemaakt door Sascha waar ik heel blij mee ben.


En deze kussenhoes van Lien die ik dankzij Nancy te pakken kreeg:


Er wordt vast veel geblogd over de ontmoetingsdag. Een hele leuke post van Kyra wil ik graag met jullie delen. Ze heeft hele wijze dingen gezegd over de Dutch Swappers en de politief en ik vind dat ze volledig gelijk heeft!

6 comments:

 1. Hé nu zie ik dat potje pas echt goed, wat een uitkomst! Was weer een mooie dag gisteren, en het was erg leuk om je weer te zien,
  liefs
  Janny

  ReplyDelete
 2. Het was weer een super dag! Dat draadpotje is zo leuk!!! Jammer dat ik die niet heb gewonnen (maar dat geldt voor nog veel meer - wat een geweldige buit lag er tussen) ;) Tot swaps!

  ReplyDelete
 3. Sommige mooie dingen heb ik niet eens in mijn handen gehad!! Dat draadpotje bijvoorbeeld. Maar ook die groene tas met inhoud zag ik veel te snel onder de tafel verdwijnen.
  Desondanks was het een geweldige dag!!

  PS ik stel voor om het woord politiek définitief te veranderen in politief, zoals jij in je onbewuste wijsheid hierboven hebt gedaan. Dat heeft, hoe zal ik het noemen, een meer positieve lading...!

  ReplyDelete
 4. Haha, misschien moeten de Dutch Swappers samen een partij oprichten en het de Politieve Partij noemen!

  ReplyDelete
 5. Dat draadpotje heb ik ook helemaal niet gezien, wat leuk!!! En de tas wilde ik ook zo graag.. wat een prachtige kado's waren er! Ik ga eens gauw het stukje bij Kyra lezen! Blij je weer gezien en gesproken te hebben!
  liefs, Nancy

  ReplyDelete
 6. Ooooeehhh, wat een boel moois!!!

  ReplyDelete