Monday, November 28, 2011

TJ Lubrano

De afgelopen weken heb ik het erg druk gehad met m'n werk en kom ik niet handwerken toe. Daarom leek het me leuk om hier een blog te promoten waar ik zelf regelmatig kijk. Het is het blog "A look in a Creative Mind" van JT Lubrano, een illustratrice. Ik heb al 5 keer een tekening door haar laten maken. Dat werkt heel leuk: je mailt wat foto's van de persoon/personen die je in de tekening wilt hebben en wat aanvullende informatie. Zij tekent vervolgens een opzetje en als je daar akkoord mee gaat, maakt ze er een schilderijtje van op elk gewenst formaat. Ik kies altijd voor A5 maar kleiner of groter kan ook.

Dit ben ik met m'n hond Guus.


Dit is mijn vriend Gijs met Guus en zijn trekker.


Vrienden van mij die gingen trouwen kregen deze, nagetekend van een foto.


Andere vrienden die gingen trouwen kregen deze, geschilderd aan de hand van losse foto's van henzelf, de honden en de smederij.


En ook voor een bruiloft van vrienden, getekend aan de hand van 2 foto's en het verzoek er op een beetje subtiele manier een bowlingbal in te verwerken.

6 comments:

 1. Wat een leuk concept! Ik ga snel op haar site kijken.

  ReplyDelete
 2. wat een leuke schilderijtjes !
  heel leuk gevonden !
  Ik zal eens kijken op haar site.

  ReplyDelete
 3. Wat onwijs leuk! deze cadeau-tip moet ik onthouden. Dank je wel!

  ReplyDelete
 4. Ik heb voor Kim haar 18e verjaardag ook een tekening laten maken, zo mooi! Wilde het nu weer laten doen voor Mark zijn 18e verjaardag, maar ze is wel erg duur geworden hoor! Jammer.. want ze zijn echt prachtig!!

  ReplyDelete
 5. Oohhhh wat leuk om dit te lezen! Ik ging myzelf even googlen om te zien wat er allemaal te vinden zou zijn en toen kwam ik dit tegen. Het is heel laat, maar nogmaals bedankt voor je lieve woorden en dat je mij zo vaak heb ingehuurd!!

  Ah Nancy, ik kan mij herinneren dat ze van haar commissie afzag inderdaad. Mijn skills waren heel erg veranderd in een jaar tijd en mijn prijzen moest ik erop aanpassen. Gotta make a living, huh? :)

  Groetjes!!

  ReplyDelete
 6. Wat grappig: ik had dit bericht nog niet gelezen toen ik jou op 22 oktober mailde met de vraag of je tijd had voor weer een schilderij. Toevallig dat we zo ineens weer 2 keer contact hadden.

  ReplyDelete