Saturday, August 6, 2011

Plantjes in kopjes en een kleedje voor de hond

Er stond al een paar jaar een doos vol oud serviesgoed in de kast. Zonde maar het kan niet in de afwasmachine dus ik gebruik het nooit. Ik heb er nu maar plantjes in gezet. Daar worden ze ook niet mooier van maar het is beter dan ze over 20 jaar nog steeds in de doos te hebben.
Na het fiasco van mijn vorige hondenkleedje, ben ik aan een nieuwe begonnen. In plaats van rijen halve stokjes, haak ik nu een golfpatroon. Dankzij het patroon weet ik hoe ik de rijen moet eindigen, zonder dat ik hoef te tellen hoeveel steken ik heb gemaakt. Je kunt op de foto bijna niet zien dat deze ook een beetje ongelijk is aan de zijkanten... Ik ben bijna halverwege:


Guus vind hem wel leuk worden geloof ik.
Gisteren heb ik nog een paar plantenstekers gemaakt, een lekker werkje voor op de bank met een koppie thee erbij. Da's gezelliger voor Gijs dan wanneer ik in m'n werkkamer bezig ben.

6 comments:

 1. Ik vind dat het servies er zo toch minstens zo mooi uitziet hoor. Leuke oplossing! En die plantenstekers zijn echt lief!
  Groetjes
  Janny

  ReplyDelete
 2. Nou, dat kleedje ziet er inderdaad goed uit, zeg! Ik heb tot dusver nog niet echt de moed gehad om daaraan te beginnen :P En knappe Guus, altijd goed! Je plantenstekers zien er ook leuk uit!

  ReplyDelete
 3. Och die Guus! Wat een drolletje is dat!

  ReplyDelete
 4. Wat word je kleed mooi! Super hoor! Guus vind het wel wat volgens mij :)

  En wat een leuk idee, met de thee kopjes!

  ReplyDelete
 5. Wauw, wat ben JIJ een ontzettende lieverd!!! *springt om hals en geeft een dikke pakkerd!*
  1 miljoen ♥♥♥ voor jou!

  ReplyDelete
 6. wat leuk dat kleedje voor de hond, ik ben nu toevallig ook bezig met het maken van een sjaal met hetzelfde patroontje, ook van die golfjes (foto's op mijn blog: craftyrabbitje.blogspot.com) en wat heb je toch een schattige hond, op de tweede foto kijkt hij echt zo lief.

  ReplyDelete