Friday, July 15, 2011

Wauw!!

Een tijdje geleden heb ik dit schortje gemaakt voor Maartje van Knussemus.


Vandaag kon ik het pakje ophalen bij het postkantoor dat Maartje van Knussemus aan mij gestuurd had. Komt die man aanlopen met een enòrm pakket. Snel in de auto gesprongen en thuis de doos opengescheurd:


En toen...


Oooowww... Zò leuk! En veel groter dan ik had verwacht, en nog ingelijst ook (voor het maken van de foto heb ik even het glas eruit gehaald). Hij krijgt een heel mooi plekje, dank je wel Maartje!!


Guus vindt hem ook prachtig:

7 comments:

 1. Wat een mooie tekening! Lieve kleuren ook hoor. Kan me helemaal voorstellen dat je er superblij mee bent. Geniet er maar lekker van.

  ReplyDelete
 2. Ow, wat lief! Jij bent het, met Guusje!!

  ReplyDelete
 3. Wat mooi! Ze tekent echt zo leuk!

  ReplyDelete
 4. wat super!!! en zo herkenbaar en leuk.... zo kun je makkelijk een portret van jezelf in de kamer hangen!!!

  ReplyDelete
 5. Wat een opluchting dat hij goed is aangekomen en dat je er blij mee bent! (dat is altijd nog maar afwachten) :) Had heel erg veel plezier aan het maken ervan en ben apetrots op mijn schort ^_^ Geslaagde swap wat mij betreft :D

  PS als je het zonder glas mooier vind, kan dat ook. Ik heb de tekening met fixatief 'vastgezet', dus er zit een laagje op.

  ReplyDelete
 6. Met glas is ie mooier maar op de foto spiegelde het te veel. Ik vind dat ik zo leuk aanbiddend kijk naar Guus, haha dat doe ik het in het echt ook. Hij is echt mijn kleine vriendje, het is zo'n schat. En ik heb inderdaad een opoefiets met mand voorop waar hij soms inzit. Leuk detail want dat is altijd het eerste wat mensen uit het dorp zeggen als ik ze spreek: "oh, jij bent van die fiets met de hond in de mand!".

  ReplyDelete
 7. Wow, dat is wel een heel mooie tekening!

  Zou willen dat ik ook zo goed kan tekenen, maar helaas...

  Geef Guus gelijk hoor ;)

  ReplyDelete