Monday, June 20, 2011

Mug rug give away

Ik kan er maar geen leuke nederlandse naam voor bedenken. Mokkleedje spreekt lastig uit. Bekermatje dan? Mmm... Wie de leukste nederlandse benaming bedenkt voor de mug rug, krijgt er eentje van me! (het mag deze zijn of eentje in kleuren die je zelf kiest)

8 comments:

 1. Kopjeskleedje
  En ik denk nog even verder, want ik vind deze (ondank het hoge roze gehalte) erg schattig!

  ReplyDelete
 2. Deze is erg leuk! Ik noem het gewoon een onderzetter, een leuke benaming kan ik niet verzinnen. Misschien dat we het daarom gewoon mug rug noemen? Spreekt wel lekker uit in elk geval.

  ReplyDelete
 3. mok-tapijtje? Hij is erg leuk!

  ReplyDelete
 4. Een Mokmatje? Ik vind hem erg mooi!

  ReplyDelete
 5. Ze blijven geweldig. mmmm...Bekerkleedje vind ik nog het leukste klinken, maar Koffiekleedje of Theematje vind ik ook wel leuk... Ik denk nog even verder...

  ReplyDelete
 6. Wat een leukerd. Ik vind 'mokmaatje' wel een goed idee. Ik denk dat elke mok wel zo'n prachtig 'ma(a)tje' (=vriendje) wil hebben, toch...die van mij in ieder geval wel...haha

  ReplyDelete
 7. Oh, hij is leuk!! Ik vind koffiemaatje wel erg leuk, maar dat komt dan wel van Lydia af, dus dat telt niet! Ik drink namelijk meer koffie dan thee ;-) Of.. eh.. ik denk ook nog even..

  ReplyDelete
 8. Hallo, ik vind je mug rug erg leuk. Heb er lang over nagedacht wat vind je van "snacklap" ? Te Engels nog? In iedergeval zijn ze zeer handig en gezellig op tafel. Fijne dag nog groetjes Marie Bartels.

  ReplyDelete